Bedrijfsartsen
Bedrijfsartsen
''Tiffany kon mij lezen, wist precies wat er in mijn hoofd om ging en haalde met gerichte vragen de antwoorden uit het diepst naar boven.''
Mark van Lunteren, 52 jaar
Manager MNO
Coaching voor je werknemers
Voor je kunt starten met een traject in de Basis GGZ ben je 17 weken verder (VZinfo.nl, dec. 2023). Gemiddeld kost een uitgevallen werknemer de werkgever €250 per dag, vervanging niet meegerekend. Bij Empower to Thrive heeft je werknemer binnen een week een intakegesprek en die week daarna een volgende afspraak. Investeren in een coachtraject zal je als werkgever dus alleen maar geld besparen.
Gezond terugkeren
Voorkomen dat je medewerkers langdurig uitvallen of ze gezond laten terug keren
Of je nu bedrijfsarts bent, casemanager, HR-medewerker of anderzijds je bezig houdt met het welzijn van werknemers; je wilt snel schakelen, de kosten laag houden en je werknemers zo snel mogelijk weer mentaal gezond aan het werk. Als je wacht op de GGZ, heb je geen van allen.
Ik neem je alle zorg uit handen door gelijk contact op te nemen, een intakegesprek binnen een week te plannen en je vooraf een transparant overzicht te geven van de kosten en tijd. Uiteraard ontvang je ook tussentijdse evaluaties zodat je op de hoogte blijft van de situatie.
Op locatie of online
Intake binnen 1 week
Ook in het Engels
Hoe ziet een coachingstraject eruit?
Zodra je contact opneemt, kunnen we je wensen doorspreken.
Daarna neem ik contact op met de werknemer(s) om een intakegesprek te plannen. Als er een wederzijdse klik is, ontvang je van mij een offerte. Bij akkoord gaan we door met het traject en zullen we tussentijds evalueren.
Wat zijn de kosten voor een coachingstraject?
Eén coachsessie duurt een uur en kost €115 excl. btw. Na het intakegesprek wordt een inschatting gemaakt van het aantal sessies dat nodig is. Het totaalbedrag is dus afhankelijk van het aantal sessies (zie vraag over gemiddeld duur van een coachtraject).
Waar vind de coaching plaats?
Mijn coachingspraktijk zit op een kwartier lopen van Utrecht Centraal. Daarnaast kunnen sessies ook altijd online plaatsvinden.
Bij meerdere coachees van éénzelfde werkgever kunnen we afspraken maken over sessies op locatie.
FAQ
Hoe lang duurt een gemiddeld coachtraject?
De duur van een coachingstraject varieert afhankelijk van de individuele behoeften en doelen. Gemiddeld duurt een traject tussen de 6 en 8 sessies, verspreid over een periode van 3 tot 6 maanden. Na een intakegesprek kan ik hiervan een betere inschatting doen.
Hoe wordt de effectiviteit van coaching gemeten?
De effectiviteit van coaching wordt gemeten aan de hand van vooraf vastgestelde doelen en de voortgang die de werknemer tijdens het traject boekt. Dit kan kwantitatief (bijv. verbetering in productiviteit) of kwalitatief (bijv. zelfgerapporteerde tevredenheid) worden geëvalueerd. Regelmatige evaluaties en feedbackmomenten zijn altijd onderdeel van het traject om de effectiviteit te waarborgen.
Worden het coachtraject vergoed door de zorgverzekering?
Nee, dit wordt niet vergoed door de zorgverzekering. Het voordeel is dat er geen tussenkomst van de huisarts nodig is en je dus direct kunt starten met herstel.